Jak stosować ASD 2 u osoby leczącej raka. Recenzje

Cześć przyjaciele! Dzisiaj rozważymy temat: Jak wziąć ASD 2 u osoby leczącej raka. Recenzje osób, które wyleczyły się z różnych chorób, w tym raka, znajdują się na końcu tego artykułu.

Schemat leczenia został opracowany przez autora leku ASD 2, Dorogova Aleksieja Własowicza, który został opisany wcześniej. Zalecenia autora schematu leczenia A.V. Dorogov, jak zabrać osobę z ASD 2, podano w całości i przedstawiono w tabeli 1.

Jak wziąć ASD 2 dla osoby na leczenie raka.

Koniecznie trzeba prowadzić dziennik, w którym codziennie wpisywać datę, godziny, dawkę kropli, dawkę wody, samopoczucie.

Krople należy pić rozcieńczyć 50 ml zimnej przegotowanej wody na pusty żołądek 30 minut przed posiłkiem.

Możesz zastąpić wodę mlekiem.

Konieczne jest od czasu do czasu poddawanie się testom, archiwizowanie ich według daty i przechowywanie.

Tabela 1: Technika „wstrząsu” A.V. Dorogova do leczenia raka.

Czas odbioru8 godzin12 godzin16 godzin20 godzin
I cykl5 kropli
5 dni
5 kropli
5 dni
5 kropli
5 dni
5 kropli
5 dni
II cykl10 kropli
5 dni
10 kropli
5 dni
10 kropli
5 dni
10 kropli
5 dni
III cykl15 kropli
5 dni
15 kropli
5 dni
15 kropli
5 dni
15 kropli
5 dni
4 cykl20 kropli
5 dni
20 kropli
5 dni
20 kropli
5 dni
20 kropli
5 dni
5 cykl25 kropli
5 dni
25 kropli
5 dni
25 kropli
5 dni
25 kropli
5 dni
Szósty cykl30 kropli
5 dni
30 kropli
5 dni
30 kropli
5 dni
30 kropli
5 dni
8. cykl35 kropli
5 dni
35 kropli
5 dni
35 kropli
5 dni
35 kropli
5 dni
9 cykl40 kropli
5 dni
40 kropli
5 dni
40 kropli
5 dni
40 kropli
5 dni
Cykl 1045 kropli
5 dni
45 kropli
5 dni
45 kropli
5 dni
45 kropli
5 dni
Cykl 1150 kropli
do momentu.
50 kropli
do momentu.
50 kropli
do momentu.
50 kropli
do momentu.
TydzieńPon.W..Poślubić.Cz.Pt.Sob.Słońce.
1 tydzień.3
krople
5 kropli7 kroplidziewięć
krople
11 kropli13 kroplirekreacja
2 - 4 tydzień3
krople
5 kropli7 kroplidziewięć
krople
11 kropli13 kroplirekreacja
5 tydzieńrekreacjarekreacjarekreacjarekreacjarekreacjarekreacjarekreacja
6 - 10 tydzień5 kropli7 kropli9 kropli11 kropli13 kropli15 kroplirekreacja
11 tydzieńrekreacjarekreacjarekreacjarekreacjarekreacjarekreacjarekreacja

Nowe słowo na temat zasady działania leku ASD.

Gurov Alexander Evgenievich

Przyjaciele, nauka nie stoi w miejscu, w ostatnich dziesięcioleciach po Dorogovie naukowcy badają zasadę działania leku ASD.

Duży wkład w naukę o ASD wniósł rosyjski naukowiec Alexander Evgenievich Gurov, weterynarz z Wołogdy.

Gurov A.E. - Pełnoprawny członek profesjonalnego stowarzyszenia lekarskiego specjalistów tradycyjnej medycyny ludowej i uzdrowicieli Rosji. Tytuł akademika otrzymał za pracę naukową na temat „Antyseptyczny środek pobudzający Dorogov w onkologii”.

W tej pracy naukowej Gurov A.E. udowodnił, że ASD naprawdę pokonuje raka i jest dobrze kompatybilny z chemią i radioterapią. Przedstawił dowody: wyniki badań krwi w różnych okresach leczenia, zdjęcia rentgenowskie, wypisy z dokumentacji medycznej, opinie lekarzy.

Gurov A.E. wysunęli teorię pól morfogenicznych, której istotą jest to, że informacja w żywych tkankach gromadzi się przez tysiące lat. U chorych informacje słabną, a nawet się załamują. Działanie ASD polega na przywracaniu osłabionej informacji i harmonizacji stanu.

Recenzje leku ASD niektórych byłych chorych osób:

Dzień dobry wszystkim! Mam dużą rodzinę i wiele problemów. Kiedy mój pies poważnie zachorował, weterynarze przewidzieli bolesną śmierć dla psa. Leiszmanioza, alergie, 70% wypadanie włosów, gnicie stawów, ślepota itp. Z ośmiomiesięcznego szczeniaka prawie nic nie zostało w ciągu 3 tygodni.

A teraz jeden lekarz z regionalnego ośrodka zalecił ASD 2. Wbrew przewidywaniom lekarzy pies przeżył. Przystojny! Ma 3 lata! Na przykładzie psa zacząłem podawać ASD mojemu mężowi i dzieciom. Mążowi usunięto pęcherzyk żółciowy, miał zapalenie otrzewnej, ścisłą dietę, zgagę, zażółcenie i osłabienie.

Pili ASD 2 miesiące: woda 50 ml. i ASD 1,5 ml. na czczo 30 minut przed posiłkiem, przerwa na 2 miesiące i powtórzono kurs. Rezultat nie trwał długo! Kwitnący mężczyzna w wieku 47 lat! Nie potrzebuje diety, rumieniec na policzkach można OBSERWOWAĆ!

Mój syn ma 21 lat - niepełnosprawne dziecko z rozpoznaniem jamistości rdzenia kręgowego (uszkodzenie rdzenia kręgowego z torbielami, utrata wrażliwości), nadciśnienie II stopnia. Byłem w szpitalu 2 razy w roku, często upadałem, poparzono, ciśnienie krwi 190. ASD piłem w ten sam sposób. Lekarze są w szoku! W maju tego roku nastąpiła gwałtowna poprawa! Cysty się kurczą! Ciśnienie ustabilizowało się! Wrażliwość powoli się regeneruje (pryszcza na plecach nie można wycisnąć bez jęków :)) Chodzi bez laski!

DZIĘKUJEMY ZA DROGĘ za jego przygotowanie! SPOCZYWAJ W POKOJU! DZIĘKI i MIKHAIL weterynarzowi za wskazówkę. Wyrzuciłem wszystkie leki. Nie ma potrzeby!

Uważam za swój obowiązek opowiedzieć o doświadczeniach związanych z leczeniem ASD-2 i 3 zarówno przeze mnie, jak i przez moich znajomych.

Przede wszystkim kilka lat temu u mojej mamy zdiagnozowano raka skóry, który płacze i nieustannie swędzi. W tym samym czasie nie można było się umyć i po prostu nie do zniesienia. Lekarze byli bardzo okrutni, mówili, że w twoim wieku (73 lata) powrót do zdrowia i przygotowanie się na najgorsze nie jest zbyt realistyczne. Ponadto została zbadana przez kilku różnych lekarzy, w tym opłaconych.

Mama sama zdecydowała się przeszukać Internet! wskazówki i artykuły na ten temat i wyszedł na ASD. Kupiłem obie frakcje (2 i 3), po tygodniu poczułem niewielką ulgę, ale nadal swędziło i stawało się mokre (choć trochę mniej). Pomimo swojego wieku postanowiła się nie poddawać i tak wierzyła opiniom tych, którzy wyzdrowieli, że poszła do kliniki w Moskwie, gdzie lekarz specjalnie leczy ASD i przepisuje każdego indywidualnie.

Przywieźliśmy ją do tego lekarza, przepisała jej indywidualny kurs. Sama mama nie mogła nawet w pełni uwierzyć, kiedy po 2 tygodniach wszystko zaczęło znikać na naszych oczach. A miesiąc później pozostał tylko ślad największej rany wrzodowej, aw tym miejscu zaczęła rosnąć nowa różowa skóra.

Mama oczywiście powiedziała swoim znajomym i przyjaciołom, a także mnie. Ja osobiście przy pomocy ASD powstrzymuję ostre infekcje dróg oddechowych (i ból gardła), na które cierpiałem od dawna iw ciężkiej postaci, przeszedłem kilka kursów antybiotyków, lekarze zrezygnowali, powołując się na bardzo słabą odporność. A teraz wystarczą 2-3 przyjęcia z 1 kostki, a całe zimno znika na szlaku. dzień. To samo daję mężowi, gdy zaczyna chorować.

Bliska przyjaciółka ASD wyleczyła wyprysk, a jej przyjaciółka wyleczyła raka piersi. Znajomy z innego miasta blokuje raka płuc.

Mieszkam za granicą, przywiozłam tu ASD (a to RPA!), Podarowałam koleżance, jej córka choruje na łuszczycę, też bardzo pomogło. Teraz będzie leczyć zapalenie trzustki z ASD.
Niski ukłon od nas wszystkich!

Mam 50 lat. ASD-2 AKCEPTUJĘ Od 2004 roku nie zaobserwowano żadnych skutków ubocznych, lek jest naprawdę wyjątkowy. Stosuję ten lek cały czas i osobiście testowałem go na sobie w leczeniu takich schorzeń jak KRWAWIENIE, NEKROZA - WYLECZONY W CIĄGU 2,5 MIESIĄCA, gdyż lek ten nie tylko zabija drobnoustroje, ale także przywraca martwe komórki.

Terapia chemiczna zabija wszystkie żywe istoty, a ponieważ została ci przepisana, oznacza to, że musisz ją przejść, ale kiedy wrócisz do domu, natychmiast zacznij pić ASD. Dawkowanie jest wskazane w rozdziale o tym, jak leczyć ten lek, osobiście zacząłem; 1 dzień 1 kropla 4 razy dziennie. 2 dni 2 krople 4 razy dziennie i. itd. do 50 kropli iw ten sam sposób cofa się tylko do 1 kropli. Dziesiątego dnia, czyli dziesiątej kropli, coś w organizmie może zachorować,

Moje nerki bolą od trzech dni, ale co najważniejsze, nie przejmuj się i nie przestawaj brać - wszystko wróci na swoje miejsce.

I nawet jak tylko zaczniesz brać lek, może zacząć się senność i wzrośnie apetyt, nie musisz się też bać, twoje ciało zaczyna się leczyć. Z biegiem czasu twój apetyt zmniejszy się, a twój sen wróci do normy, nie powinieneś się martwić.

Naprawdę pomaga przy zapaleniu gruczołu krokowego, piję do środka i wstrzykuję bez igły do ​​odbytnicy, po wykonaniu lewatywy (olej roślinny i ASD: 30% ASD / 70% olej - ból jest okropny przez 5 minut! Ale potem znika). Wierzcie lub nie, ale przeszedł on z fazy chronicznej do początkowej. Super i jedyne.

Moja babcia chorowała na raka krwi i raka piersi. Była leczona frakcjami ASD-2 i ASD-3. Byłem wtedy mały, żeby zrozumieć, co się dzieje i trzeźwo ocenić sytuację mojej babci. Ale nigdy nie zapomnę zapachu tego leku.

Życie po raz drugi zetknęło mnie z nim już w 1996 roku. Mój były mąż został wypisany ze szpitala na gruźlicę płuc, z powodu chemicznego uszkodzenia wątroby. Badania ultrasonograficzne mówiły o marskości wątroby. Lekarze dali mojemu mężowi najwyżej 4-6 miesięcy życia.

Musiałem zająć się całkowicie medycyną tradycyjną, urinoterapią, a wcześniej musiałem grzebać w podręcznikach medycznych.

Podręczniki pochodziły z lat 50., aw nich natrafiłem na lek ASD! Mam nadzieję! Mieliśmy ten lek w naszym kompleksie hodowlanym świń.

I zaczęli leczenie. Oczyszczenie organizmu moczem, pobranie frakcji dało tak wspaniały efekt, że cała tuba była w szoku! U lekarza prowadzącego okulary dosłownie poleciały na czoło, gdy 5 miesięcy później zobaczył swojego pacjenta różowego, przystojnego i ŻYWEGO!

Byłam torturowana przez długi czas i uporczywie, a wielu zgodziło się, że leczenie było prawidłowe.

USG wątroby - stan normalny, w płucach nie było ani jednej jamy, zgodnie z wynikami zdjęć i analiz wyciągnięto wniosek - zdrowy.

ŹRÓDŁO: Tatiana Chernetskaya

Wynik.

  1. Dowiedzieliśmy się, jak przyjmować ASD 2 u osoby leczącej raka zgodnie z zaleceniami autora leku ASD 2 Alexey Vlasovich Dorogov.
  2. Dowiedzieliśmy się, że prace naukowe nad lekiem ASD trwają, naukowiec A.E. Gurov wniósł wielki wkład..
  3. Zapoznaliśmy się z recenzjami leku ASD od byłych chorych osób.
  4. Na podstawie recenzji można zrozumieć, że wiele osób wie o ASD, chociaż lek ten jest wyciszany, a także, że przy odpowiedniej wytrwałości, nawet wytrwałości, za pomocą leku ASD można wyleczyć raka i inne ciężkie choroby.

Żegnam się z wami, przyjaciele! Następnym razem opowiem ci o metodach tradycyjnych uzdrowicieli, aby pokonać raka..

Ciąg dalszy nastąpi.

Jak stosować ASD-2F w leczeniu onkologii

ASD-2 to produkt leczniczy oparty na naturalnych substancjach biologicznie czynnych, odkryty przez radzieckiego naukowca A.V. Dorogov w drugiej połowie lat czterdziestych. Zawiera dużą ilość związków organicznych, które aktywują metabolizm i wzmacniają ochronne funkcje organizmu. Dlatego lek przyjmuje się, aby pozbyć się wielu chorób narządów wewnętrznych, w tym leczenia raka. Poniżej znajduje się kilka opcji dotyczących stosowania frakcji 2 ASD w onkologii - schematy i czas trwania leczenia.

ASD-2 zawiera wyłącznie naturalne związki organiczne, więc nie ma przeciwwskazań.

Schematy leczenia raka

W leczeniu raka za pomocą ASD-2 opracowano 3 główne schematy:

  1. Delikatna terapia.
  2. Terapia szokowa (kurs został opracowany przez samego A.V. Dorogova).
  3. Zastosowanie zewnętrzne.

Stosuje się je w zależności od rozpoznania i stadium choroby..

Uwaga! O wyborze konkretnego schematu leczenia raka ASD-2 decyduje lekarz. W takim przypadku pacjent nie powinien rezygnować z głównej terapii. Stosowanie stymulujących środków antyseptycznych najlepiej postrzegać jako leczenie uzupełniające..

Delikatna terapia

We wczesnych stadiach rozwoju raka stosuje się delikatną terapię. Cykl leczenia składa się z 2 etapów. W pierwszej kolejności roztwór przyjmuje się na pusty żołądek - należy wybrać wymaganą objętość (wskazaną w tabeli) i rozpuścić w 2 łyżkach herbaty (najlepiej niesłodzonej). Roztwór przyjmuje się rano lub po południu na czczo, a następnie spożywa po 30-40 minutach..

dzieńliczba kropli
13
2pięć
37
4dziewięć
pięćjedenaście
613
7złamać

W ten sam sposób odbiór trwa kolejne 3 tygodnie, tj. całkowity czas trwania etapu 1 - 4 tygodnie.

Na drugim etapie kurs również trwa 1 miesiąc, schemat przyjmowania ASD 2 w onkologii jest podobny. Jednak liczba kropli w każdym przypadku wzrasta o 2.

dzieńliczba kropli
1pięć
27
3dziewięć
4jedenaście
pięć13
6piętnaście
7złamać

Ważny! Po drugim kroku cały cykl można w razie potrzeby powtórzyć. Jeśli nie ma oznak poprawy samopoczucia lub są one nieznaczne, należy skonsultować się z lekarzem.

Terapia szokowa A.V. Dorogova

Odkrywca ASD A.V. Dorogov opracował tak zwaną terapię szokową - aktywny przebieg leczenia. Może być stosowany w zaawansowanych przypadkach, w późnych stadiach rozwoju raka. Recepcja odbywa się 4 razy dziennie w odstępie 4 godzin, na przykład o 8:00, 12:00, 16:00 i 20:00. Kurs trwa kilka tygodni, aż do całkowitego wyzdrowienia (może to zająć miesiące).

czas odbioru8 godz12 godz16 godz20 godzkierunek
liczba kroplipięćpięćpięćpięć5 dni
dziesięćdziesięćdziesięćdziesięć5 dni
piętnaściepiętnaściepiętnaściepiętnaście5 dni
202020205 dni
252525255 dni
trzydzieścitrzydzieścitrzydzieścitrzydzieści5 dni
353535355 dni
404040405 dni
454545455 dni
50505050przed wyzdrowieniem

Produkt można również rozpuścić w 2 łyżkach niesłodzonej herbaty. Wskazane jest, aby zrobić to na pusty żołądek, a następnie zjeść po 30-40 minutach..

Uwaga! W skrajnych przypadkach stosuje się specjalny schemat leczenia raka ASD-2. Pacjent przyjmuje 5 ml roztworu 2 razy dziennie (rano i wieczorem), popijając pół szklanki wody (100 ml) lub niesłodzonej herbaty. Jest to dawka nasycająca, którą można zastosować wyłącznie po konsultacji z lekarzem..

Zastosowanie zewnętrzne

W leczeniu guzów zewnętrznych środek przyjmuje się w postaci okładów na bazie wodnego roztworu o stężeniu 5–10%. Przy obliczaniu należy wychodzić z faktu, że 1 łyżka stołowa zawiera 15 ml płynu. W związku z tym, aby uzyskać pożądane rozwiązanie, będziesz potrzebować (na 1 łyżkę wody):

stężenie roztworupięć%dziesięć%
ilość ASD w ml0,751.50
ilość ASD w kroplachtrzydzieści60

Sekwencja działań jest następująca:

  1. Zmierz wymaganą objętość.
  2. Rozpuść w łyżce wody.
  3. Zwilżyć sterylny bandaż z gazy złożony 4-5 razy w mieszaninie.
  4. Zastosuj do dotkniętego obszaru.
  5. Napraw bandażem.

Lepiej jest nakładać kompres na noc. Kurs trwa kilka tygodni z rzędu bez przerwy lub z przerwą 1 dzień w tygodniu. Zgodnie z instrukcją stosowania ASD-2 w onkologii konieczne jest leczenie aż do całkowitego wyzdrowienia, dlatego ogólny przebieg może trwać kilka miesięcy.

Jak brać lekarstwa: instrukcje krok po kroku

Ponieważ roztwór ASD-2 ma nieprzyjemny zapach, lepiej jest z nim pracować w wentylowanym pomieszczeniu. Do przyjęcia należy przygotować:

  • herbata bez cukru - ciepła lub zimna (temperatura pokojowa);
  • strzykawka medyczna (z jej pomocą pobierany jest roztwór);
  • łyżka stołowa;
  • szkło.

Sekwencja działań jest następująca:

  1. Wybierz żądany przebieg leczenia i określ wielkość dawki.
  2. Zdejmij aluminiową nasadkę. Nie wolno jednak zdejmować gumowej osłony..
  3. Wprowadzić igłę strzykawki do gumowej nasadki i pobrać objętość.
  4. Wlej do szklanki 2-3 łyżki niesłodzonej herbaty.
  5. Wstrzymaj oddech i wypij lek tak szybko, jak to możliwe.
  6. Pij wodę lub niesłodzoną herbatę, maksymalnie 100 ml (pół szklanki). Nie potrzeba więcej płynu.
  7. Po 30-40 minutach weź jedzenie i nową porcję wody lub herbaty, kawy. Dlatego należy unikać jedzenia i picia bezpośrednio po przyjęciu leku..

Nie wlewaj kropli do pustej łyżki, ponieważ roztwór ma nieprzyjemny zapach, a ponadto w tym przypadku część płynu nieuchronnie pozostanie na powierzchni.

Ważny! W tej chwili można kupić krople ASD dla osoby w zwykłej aptece, co znacznie ułatwi przyjmowanie leku, chociaż koszt ASD-2 w postaci kropli jest nieco wyższy.

Ponadto, aby uniknąć nieprzyjemnego zapachu, można zastosować małą sztuczkę, zanurzyć igłę strzykawki w szklance wody i powoli wycisnąć frakcję ASD na dno szklanki. Następnie zamieszaj, ponieważ frakcja jest cięższa od wody i osiada na dnie. Można go zabrać, prawie nie poczujesz zapachu.

Jak obliczyć liczbę kropli

Przy obliczaniu należy przyjąć, że 1 ml to około 40 kropli. Ponieważ wybór leku odbywa się za pomocą strzykawki mierzącej objętość w ml, należy dokonać wstępnych obliczeń.

liczba kropliilość ml
pięć0,125
dziesięć0,250
piętnaście0,375
200,500
250.625
trzydzieści0,750
350,875
401000
451.125
501,250

Okazuje się, że najwygodniej jest zmierzyć roztwór dokładnie kroplami. Na przykład, jeśli potrzebujesz 20 kropli, możesz narysować nieco więcej niż połowę 1 ml i policzyć wymaganą liczbę kropli. Odcedź pozostałą ilość i włącz wodę, aby nie było zapachu.

Odpowiedzi na typowe pytania

Pytanie numer 1. Czy można stosować ASD-2 w czasie ciąży?

Tak, ponieważ nie stwierdzono przeciwwskazań i skutków ubocznych stosowania leku. Jednak lepiej jest nieco zmniejszyć liczbę kropli, dlatego należy najpierw skonsultować się z lekarzem.

Pytanie numer 2. Gdzie mogę kupić i ile kosztuje ASD-2??

Lek jest produkowany w szklanych pojemnikach o standardowej objętości 100 ml. Koszt to 330-360 rubli za sztukę. Można go kupić na stronie producenta „Agrovetzashita” lub na innych portalach internetowych.

Możesz znaleźć strony sprzedające ASD-2, korzystając z wygodnych usług, na przykład za pośrednictwem Yandex Market.

Pytanie numer 3. Jak przechowywać lek?

Produkt jest przechowywany w temperaturze pokojowej od +10 do +30 ° C w ciemnym miejscu, oddzielnie od żywności. Dostęp dzieci i zwierząt domowych jest wykluczony. Ogólny okres trwałości wynosi 4 lata od daty produkcji. Jednak po otwarciu lek można przechowywać w opisanych warunkach nie dłużej niż 1 miesiąc..

Recenzje osób, które brały ASD-2 z powodu onkologii

W otwartych źródłach można znaleźć niewiele recenzji na temat stosowania ASD w onkologii. Ten lek nie jest powszechny, ale niektórzy pacjenci już doświadczyli jego skutków. Ponadto w niektórych przypadkach zaobserwowano całkowite wyleczenie. Pisz recenzje i zadawaj pytania!

Leczenie raka ASD-2

Rejestracja: 27.09.2017 Posty: 38 Dzięki: 0 razy Dzięki: 0 razy ->

Leczenie raka ASD-2

Witajcie forumowicze! Może ktoś wie o stosowaniu frakcji ASD-2. Jak to działa i czy naprawdę pomaga? A przy wyciąganiu żołądka (gastrektomia), czy można go stosować? Żeby przerzuty się nie zwiększały?

Rejestracja: 27.08.2017 Posty: 51 Podziękował: 0 razy Podziękował: 0 razy ->

Wiadomość od% 1 $ s napisała:

Rejestracja: 31.05.2017 Posty: 2 Podziękował: 0 razy Podziękował: 0 razy ->

Przed leczeniem w klinice przepisałem też cykutę. Ale jak pił specjalnie, mój mąż liczył krople i wypiłam to baaaardzo łatwo do picia. Lekarze nie radzą i zdałam sobie sprawę, że to całe bzdury to tylko lekarze. Ale jak cię uspokaja, wypij Ale pomyśl o tym sam, gdyby to pomogło, umarliby.

Rejestracja: 07.10.2016 Posty: 4,887 Dziękowało: 0 razy Dziękuję: 0 razy ->

Wiadomość od% 1 $ s napisała:

Mój uronkolog powiedział mi. kiedy mojemu ojcu przepisano hormonalną terapię z powodu nieoperacyjnego raka prostaty i zapytałem o równoległe leczenie ASD: „Widzisz, nie znam tego leku, nie wiem, jaka będzie reakcja na drogie leki ASD, które przepisujemy mojemu ojcu. Nawet jeśli to nie pogorszy sytuacji, marnować cenny czas ”

Chodzi mi o to, że nie powinieneś próbować tego nie tylko zamiast, ale także z oficjalnymi lekami

Rejestracja: 18.08.2017 Posty: 42 Dzięki: 0 razy Dzięki: 0 razy ->

Stosowanie doustne nie przynosi żadnych korzyści, pomaga przy rozmazywaniu ran, ale jest jeszcze jedna frakcja 3..

Rejestracja: 07.10.2016 Posty: 4,887 Dziękowało: 0 razy Dziękuję: 0 razy ->

Frakcja ASD 2

  • Svetlana Anatolyevna
  • Użytkownicy
  • 37 postów
  • Lydia Viktorovna
  • Użytkownicy
  • 279 postów

Svetlana Anatolyevna (19 września 2017-23: 09) napisała:

  • W górę
  • 777 Alena 777
  • Użytkownicy
  • 90 postów
  • W górę
  • ElenaM
  • Użytkownicy
  • 2423 postów
  • W górę
  • Sokolova Lena
  • Użytkownicy
  • 242 postów
  • W górę
  • Sokolova Lena
  • Użytkownicy
  • 242 postów

777 Alena 777 (10 marca 2018-18: 09) napisał:

  • W górę
  • Jazzz Moskwa
  • Użytkownicy
  • 238 postów
  • Moskwa
  • W górę
  • Gotowy
  • Użytkownicy
  • 13 postów

Lena Sokolova (11 marca 2018-09: 00) napisała:

  • W górę
  • Svetok
  • Użytkownicy
  • 6 postów

777 Alena 777 (10 marca 2018-18: 09) napisał:

  • W górę
  • Ozi Tula
  • Użytkownicy
  • 3 posty
  • Miasto Tula

777 Alena 777 (10 marca 2018-18: 09) napisał:

Frakcja ASD-2 na raka?

  • 18 kwietnia 2016

Czy są jakieś przykłady z życia?


O znajomym pisałem już wcześniej. Stan jest coraz gorszy. Rozrosły się przerzuty. Chemia została przerwana dwa miesiące temu. Kolega z pracy powiedział mi o tym leku. Jej mąż długo pił ASD-2, miał raka krtani. Chemia mu nie pomogła. Tylko z tym ASD stopniowo stawało się dla niego łatwiejsze. Dopóki lekarze nie zabronili go pić. Po zakończeniu przyjęcia zmarł rok później. Chwytam za sznurki, żeby jakoś pomóc

  • Odpowiedzi

Nasz wybór

W pogoni za owulacją: folikulometria

Zalecana

Pierwsze oznaki ciąży. Ankiety.

Sofya Sokolova opublikowała artykuł w Objawy ciąży, 13 września 2019 r

Forum: Leczenie raka frakcją ASD-2

RECENZJE: 14 Nagłówek: RAK, FORUM

Kto był w stanie wyleczyć raka frakcją ASD-2? Jak poradziłeś sobie z leczeniem? Jakie są rezultaty? Jakie schematy zostały użyte? Czy można połączyć leczenie ASD z chemioterapią?

Przejdź do dyskusji i przeczytaj recenzje

Komentarze 14 do „Forum: Leczenie raka frakcją ASD-2”

W gazecie „Vestnik HLS” opisano, jak kobieta z rakiem jelita w stadium 4 została wypisana ze szpitala bez przepisania leczenia. To było w 1980 roku. Słyszała coś o frakcji ASD-2 i postanowiła leczyć nią raka. Nie znała dokładnej dawki, nie było gdzie szukać, więc wypiła 1-2 łyżki. l. 4-5 razy dziennie z kefirem. Wszystko pachniało takim leczeniem zapachem ASD, ale rak był nadal wyleczony i żył po tym przez ponad 20 lat. Należy od razu wyjaśnić, że w tamtych czasach ludzie byli również silniejsi, a frakcja ASD była inna, więc nie powinieneś powtarzać tego eksperymentu, musisz przestrzegać standardowych schematów leczenia. (Recenzja z gazety „Vestnik HLS” 2002, nr 3, s. 13).

Czy nie sądzisz, że „intensywny schemat leczenia raka z frakcją ASD-2” opisany w poprzednim artykule nie jest zbyt intensywny. Tam maksymalna dawka to 60 kropli dziennie, czyli tylko 1,5 ml. Czytałem, że w leczeniu łuszczycy pojedyncza dawka dla dorosłych to 2-5 ml i trzeba pić trzy takie dawki dziennie. 5 ml x 40 kropli x 3 razy dziennie, dostajesz 600 kropli dziennie. Ale przeczytałem to w Internecie, mogą tam leżeć. Sam Dorogov, twórca leku, w zaawansowanych przypadkach onkologii zalecał przyjmowanie 5 ml ASD-2 dwa razy dziennie, ale pod nadzorem lekarza.
Dlatego nie jest zaskakujące, że kobieta, o której w poprzednim przeglądzie była historia, była w stanie przeżyć, a nawet wyleczyć raka w stadium 4, przyjmując frakcję ASD-2 w tak dużych dawkach..

ASD to trucizna. Mój ojciec zmarł na raka płuc, a to ASD tylko przyspieszyło śmierć. Tata przechodził akupunkturę z powodu raka (refleksologia), a na zdjęciach widać, że guz się kurczył. Jest jasne, że być może po prostu wierzyliśmy w lekarstwo. A potem ktoś poradził tego śmiecia, jak nie kupować, skoro pacjent prosi o wypróbowanie, bo być może to szansa na wyleczenie z raka. Cóż, to wszystko. Jak później powiedział lekarz, doszło do silnego zatrucia organizmu, tato zachorował drugiego lub trzeciego dnia wywożenia tych śmieci, a wcześniej czuł się dobrze, wspiął się na wzgórze. Ogólnie rzecz biorąc, szybko wyszło, bolesne było patrzeć na to, co zrobiliśmy własnymi rękami, kupując ten ASD do leczenia raka. Pomyśl samodzielnie, ale to wszystko bzdury.

przeczytaj książkę Lebedev EG autorstwa neurochirurga Mariupola i Galiny Shatalovej. Wszystko to jest w Internecie. Istnieje wiele recenzji pacjentów, którzy wyzdrowieli z raka. Lekarze ci leczyli raka frakcją ASD-2. Ten lek jest sprzedawany w aptekach weterynaryjnych. Nadal uważam, że konieczna jest zmiana diety, usunięcie mięsa, mleka, słodyczy i bułeczek. Przywróć równowagę kwasowo-zasadową w organizmie, aby działała odporność.

Miałem operację raka odbytnicy. Potem przeszedłem chemioterapię. Później używam ASD-2 od 1,5 roku, czuję się świetnie

Czytałem, że nie da się wziąć frakcji ASD-2 przed chemioterapią, ponieważ oszołomiony organizm będzie słabo reagował na chemioterapię, trudno będzie znaleźć odpowiednią dawkę, a leczenie będzie nieskuteczne.
Ogólnie rzecz biorąc, lepiej jest przyjmować ASD-2 na raka, gdy nie przepisano ci żadnego leczenia na ostatnich etapach. W przeciwnym razie rozpoczniesz leczenie od ułamka etapów 1-2, a potem będziesz żałować, że zaniedbałeś oficjalną medycynę, kiedy onkologia przejdzie do etapu 4.

Czasami zostanie przepisane i wyleczone leczenie, a następnie zdrowa osoba zostanie wypisana do domu, upewniona, że ​​cała onkologia została usunięta z organizmu. tutaj też nie możesz się zrelaksować. W dowolnym momencie może nastąpić nawrót. W celu zapobiegania rakowi można również pić ASD-2 lub ziołowe trucizny.

Kobieta została wypisana ze szpitala jako beznadziejna z rozpoznaniem raka wątroby. W tym czasie miała 52 lata. Po 20 dniach leczenia frakcją ASD-2 nastąpiła znaczna poprawa i wkrótce całkowicie wyzdrowiała. Teraz ma 76 lat i czuje się świetnie. Nie było nawrotów guza. (Źródło: Gazeta „Vestnik HLS” 2001, nr 7, s. 14).

Najlepszą rzeczą w leczeniu raka frakcją ASD-2 jest to, że można i należy ją łączyć z innymi rodzajami leczenia: chemioterapią, leczeniem trucizn ziołowych. Oto, co pisze S.I. Tsvetkov, lekarz, który praktykuje ziołami w leczeniu raka.
Prawie zawsze stosuję ASD frakcję-2 w kombinacjach terapeutycznych. Działa kojąco, dodaje energii, działa przeciwzapalnie, gojące rany, zwiększa energochłonność płuc. Ale najważniejszą właściwością ASD jest to, że wzmacnia wszystkie leki wprowadzone do organizmu. Jeśli używasz ASD bez dodatkowych ziół, nie będziesz miał tak silnego efektu. (Źródło: gazeta „Vestnik HLS” 2002, nr 3, s. 13).

Długo nie mogli mnie zdiagnozować, chociaż objawy wskazywały na raka płuc, na fluorografii nic nie znaleźli, robiłem to 10 razy w ciągu roku. Dopiero na zdjęciu rentgenowskim znaleziono guz. Operacja nie była mi zalecana, ponieważ miałam cukrzycę i bardzo wysokie ciśnienie krwi. Przepisali mi trzy kursy chemioterapii podtrzymującej, powiedzieli, że przez 2-3 miesiące jeszcze mogę żyć.
W gazecie „Vestnik HLS” znalazłem środki ludowe na raka. Wybrałem dla siebie leczenie raka płuca frakcją ASD-2. W tym samym czasie przeszła chemioterapię i piła ASD-2. W połowie drugiego kursu chemioterapii zaczęła przyjmować nalewkę z cykuty „według królewskiej techniki” - 80 dni.
Po trzecim kursie chemioterapii udałem się do regionalnego centrum na badanie - wzrost guza ustał. Wypiłem cykutę jeszcze trzy razy - 240 dni. A w kwietniu 2001 roku ponownie poszedłem na badanie - guz w moich płucach ustąpił. Zostałem nawet usunięty z rejestru. (Recenzja z gazety „Vestnik HLS” 2002, nr 23, s. 12).

6 lat temu miałam operację raka jelita grubego. Drugą operację wykonano 4 miesiące później, ponieważ doszło do niedrożności jelit, - odbytnicę wyprowadzono na bok. Chirurg oznajmił mi: „Rak jelita z przerzutami, nie będziesz żyć dłużej niż rok”.
Mam 67 lat i żyję dzięki przepisom ze zdrowego stylu życia.
NV Szewczenko przesłał mi swój podręcznik szkoleniowy. Zacząłem pić wódkę i masło, trzymam się jego diety. Piłem miksturę przez 4 lata, potem przestała działać, chyba organizm przyzwyczaił się do tego. Następnie zostałem leczony Todikampem. Fitoterapeuta od zdrowego trybu życia Tsvetkov doradził mi kompleksowe leczenie raka, w tym akonitu i frakcji ASD-2. Te środki ludowe na raka pomogły mi przeżyć.
. (Recenzja z gazety „Vestnik HLS” 2002, nr 20, s. 13).

Oto recenzje dotyczące leczenia raka żołądka z frakcją ASD
1. Mężczyzna przeszedł operację z powodu raka żołądka. Potem zaczął brać frakcję ASD-2 do leczenia raka. Nawrotów choroby nie było, po operacji żyje 5 lat w dobrym zdrowiu. Leczył zgodnie ze schematem: rozcieńczyć 20 kropli ASD z 20-40 ml przegotowanej wody. Zacznij brać od 2 kropli i stopniowo doprowadzaj do 20. (Źródło: „Vestnik HLS” 2001, nr 7, s. 14).
2. Kobieta miała wrzód żołądka, odczuwała silny ból, żadne leki nie pomagały, podejrzewano raka. Lekarz prowadzący zalecił leczenie frakcją ASD-2. Weź od 1 kropli do 30-40 (w zależności od tego, jak się czujesz, ale konieczne jest uzyskanie do 30 kropli) iz powrotem. Po miesiącu powtórzyć kurację. Po dwóch kursach wszystkie objawy choroby ustąpiły. (Źródło: „Vestnik HLS” 2001, nr 7, s. 15).

Nie zapomnij pić więcej podczas przyjmowania ASD-2. To silna zasada. jeśli zostanie rozcieńczony w dużej ilości wody, nie możesz wypić całej objętości - zwymiotujesz. Konieczne jest rozcieńczenie frakcji wodą lub lepiej mocną parzoną herbatą lub ziołami, aby można było wypić płyn jednym łykiem. A kiedy już połknąłeś, wypij to błoto dużą ilością wody lub herbaty, najważniejsze nie jest kwaśny napój - alkalia zostaną zgaszone z kwasu.

Czytałem recenzje, że pacjenci stosowali ASD-2 jednocześnie z chemioterapią i wyniki są dobre.
Ale z drugiej strony czytałem recenzje lekarzy. że ludzie zostawili ich z rakiem w stadium 1-2 do leczenia w domu frakcją ASD-2 i wrócili do nich w stadium 4 - na śmierć.
Z drugiej strony, gdyby nie potraktowano ich niczym, również osiągnęliby etap 4.
Po prostu nie musisz się poddawać i czekać na śmierć, musisz szukać własnej metody, ponieważ informacje są teraz łatwe do zdobycia

ASD frakcja 2 w przeglądach leczenia raka

Bezpłatne konsultacje na temat Vkontakte. Kliknij w link!

Frakcja asd 2 prawdziwe recenzje zebrane z sieci społecznościowej. NACIŚNIJ!

Recenzje frakcji ASD 2

A jeśli chodzi o raka - chemioterapia i radioterapia - jakie leczenie na dziś jest oczywiście dużo lepsze niż „gówno”? Ale to jedyne obecnie uznane metody. Wszyscy rozumieją, że jest to w istocie barbarzyństwo, ale nie ma innej, nie znaleziono alternatywy. Jeśli ASD jakoś trochę pomaga, może opóźnić tę chemię, z której matka wymiotuje, więc nie smuć się, włosy wypadają, apatia - nie chcesz nic robić (to tylko zewnętrzne, nie wspominając o konsekwencjach), to nie ma tu o czym gadać ani Nie. Jeśli placebo jest również testem. Nawet jeśli nie ma korzyści, jest sens, bo przynajmniej nadzieja daje tym ludziom.

Igor też nie wierzył i iluż w tym sarkastów))) pisze bzdury o tym, że nie pomaga ludziom, którzy nawet nie widzieli ASD w oczach))) nie wspominając, że próbowali. Kategorycznie niemożliwe jest zażywanie ASD z alkoholem, a dla wielu jest to ogromny minus, dlatego łatwiej jest pić dalej i sarkazm, że ASD nie pomaga))) Wódka i piwo pomaga)))

Frakcja ASD 2 recenzje aplikacji

Lek ASD frakcji 2 pomaga leczyć wiele chorób. Eliksir życia Aleksieja Dorogowa.

Manka, krople naprawdę pomagają Moja mama zabrała mi 2 lata. ale ponieważ nie uśmierza bólu, przestała brać. Po 4 miesiącach odeszła ((ASD zatrzymuje rozwój komórek rakowych, ale ich nie niszczy.

asd 2 recenzje aplikacji

Evgenia, krople ASD są oficjalnie klasyfikowane jako suplementy diety. Opakowanie tak mówi. Stąd: konsultacja lekarska nie jest wymagana. Inną kwestią jest to, że jest tak niewielu naszych lekarzy, lekarzy domowych, i jak okaleczają ani jednego złego, o którym nawet nie marzył. Zwłaszcza w Rosji - aby wyciąć wszystko, co jest możliwe, a to, jak dana osoba będzie żyła dalej, nie jest ważne, najważniejsze jest usunięcie odpowiedzialności, że nie umarł pod twoim nadzorem, a przynajmniej trawa nie rośnie. moim zdaniem!

ASD nie zostało zweryfikowane żadnymi poważnymi badaniami. Przynajmniej jeszcze ich nie widziałem, będę bardzo wdzięczny, jeśli dasz napiwek. A jeśli tak, to zgodnie z zasadami medycyny opartej na faktach ASD jest po prostu śmierdzącym płynem

Kick-ass, no, wszystko, zwykli profesorowie i akademicy... większość z nich nie ma jeszcze najmniejszego doświadczenia klinicznego, wielu nawet nie otrzymało dyplomów, ale zadowolona z siebie ambicja i wojowniczy dogmatyzm są ponad dach..;))

Dorogov to geniusz. ASD to NAPRAWDĘ działający lek. Sprawdzone w praktyce.... i broń Boże, abyś ty i twoi pacjenci nigdy nie musieli osobiście stawić czoła sytuacji, w której oficjalna medycyna jest całkowicie bezsilna i tylko „nieoficjalna” naprawdę ratuje.

asd 2 recenzje leczenia aplikacji

Ludmiła, napisałeś - podstawowa przyczyna choroby myśli. Zaproponowałem ci wariant odpowiedniej myśli) do zastosowania leku, to wszystko.

// Jeśli chodzi o ASD, najciekawsze jest to, dlaczego Dorogova jest pełna, osobiście schudłam już 2,5 kg, chociaż nie piję dużo. Ponieważ ostatnio piłem i nie mam USG samorentgenu), ale wydaje mi się, że nie będę malował małych rzeczy, ale wydaje się, że pomaga.

O „wychowaniu” to kompletny bałagan. Są leki, które kosztują około 2 tys., Są opatentowane, promowane, z konsultantami na linii i bezpłatna wysyłka. I z jakiegoś powodu ludzie piszą o tym leku. Kto musi rozmnażać się za 150 rubli?

asd 2 opinie

Przyjrzyj się uważnie ASD-2, ma pozytywny wpływ na układ nerwowy, co jest bardzo ważne w leczeniu raka

Spotyka dwie osoby, które wyleczyły raka z ASD

Victoria, wiem. Piłem z powodu wrzodu. Nie ma już wrzodów))) i teraz piję, żeby temu zapobiec, lot jest wspaniały))), ale ASD 3 wciąż śmierdzi, może wyleczyć ich gorące głowy))))

ludzie, jest coś takiego jak ASD 2 i 3 czyli bardzo śmierdzące śmieci. Stoiska w aptece weterynaryjnej 150 r. Jeśli wylejesz nim nić ze strzykawki, wszystkie ubrania można wyrzucić. Będzie śmierdzący marsz)))))

Ja sam stale używam ASD-2) dosłownie leczy ze wszystkiego. Ostatecznie pęknięcie mięśnia wyleczyło się tylko na nim

To naprawdę bardzo dobra rzecz. Pracuję w aptece, sam wykonuję maści, w tym frakcję ASD. Ale żeby to kupić, wysyłamy ludzi do vereinarki, nie można jej kupić nigdzie indziej. Pachnie strasznie okropnie, nie zapomnisz, trzeba popracować z maskami. Po aplikacji ludzie zauważają, że to bardzo pomaga.

Nie mogę powiedzieć, że jestem osobą kompetentną, doświadczenie użytkowania jest zbyt małe. Ale jeśli tak, jest zawsze gotów się podzielić. Moim zdaniem ASD nie jest lekarstwem (to komentarz do początku artykułu) i nie może zastąpić leków. Jest immunostymulantem.

Zapoznaj się z informacjami o programie przeciwpasożytniczym. Pozbycie się robaków i innych niegodziwości. Jest też grupa w sprawie leku ASD, mówią, że to pomaga.

Asd frakcja 2 pomoże dziewczynce z gruźlicy; lek ten był stosowany w leczeniu gruźlicy podczas wojny. Lek ten jest stosowany w leczeniu początkowego stadium raka. Wielu jego znajomych wyleczyło się z różnych chorób. Bardzo dobry środek. Przeczytaj recenzje, jeśli mi nie wierzysz.

Moja mama miała raka, została wyleczona! Najpierw zrobiłem chemię, potem operację… i teraz mój dziadek też zachorował, ale podobno nie będzie mógł wyzdrowieć. jeśli masz kogoś chorego na raka to radzę Ci profilaktycznie wypić lek „ASD frakcja 2”, nie jest drogi, nieszkodliwy i wielu wierzy (i ja też) w jego skuteczność! Możesz o nim wygooglować

Jeśli możesz przetrwać zapach ASD 3f, to pomoże. Smarować przez 21 dni na uszkodzonej skórze. Pomaga nie tylko na trądzik, ale także na wrzody, łuszczycę. Przeczytaj recenzje w Internecie. Ale zapach jest nierealny.

Przeczytaj o ASD 2 Dorogov. Widziałem ludzi, którym pomogłem.

Znałem dwóch o ASD, którzy zdecydowali się uwierzyć w ten strasznie pachnący lek i nie traktować poważnie tradycyjnego leczenia. Kobiety umarły.

W artykule napisano, że nadtlenek wodoru jest używany nie tylko w Rosji i krajach WNP. To w której klinice nadtlenek wodoru jest wstrzykiwany do guza zamiast go wycinać? Chociaż, jeśli pacjent nie jest już operacyjny, wszyscy są tam przyjmowani i pijani: Chryzostom, wszelkiego rodzaju inne infuzje, może wstrzykują coś do guza, dla celów eksperymentu. Ale myślę, że jest w domu.

O jakich bzdurach mówisz? Co to do cholery jest kaptur ze zwłok? Kto zginął z powodu konkurencji. Nie bądź głupimi dziewczynami, czytaj wiarygodne źródła.

Jeśli chodzi o frakcję ASD-2, to naprawdę jest lekiem, znanym od 100 500 lat..

Irina, ten lek to ASD, frakcja - 2, sprzedawany w klinikach weterynaryjnych i aptekach weterynaryjnych. Sam piję od ponad roku. Choroba onkologiczna. Kupiłem go niedawno w Permie, kosztuje 250 rubli. Biorę 2 ml na 5 dni, popijam mocną herbatą, potem nie jem przez około godzinę. Mamy przerwę na dwa dni i znowu pijemy przez pięć dni. A więc trzy tygodnie, potem dwa tygodnie - przerwa. I kontynuuj. Ogólnie wszystko jest dobrze opisane w czasopismach „HLS”. Sprawdź starsze wydania. Nie pamiętam od razu roku.

to jest rak, to samo mieliśmy z Chernyshem, który był u nas prześwietlony. Tylko terapia wspomagająca, wtedy próbowaliśmy wszystkiego, a ASD nie pomogło, i Witebsk i środki ludowe. Kot właściciela sam zdecyduje, co robić

ASD, jako panaceum na wiele chorób. Testowany osobiście!

Podsumowanie:

Witam ponownie, drodzy abonenci, czytelnicy i goście 9111..ru!

Czy wiesz, co to jest ASD? Jeśli nie wiesz, powiem ci.

Co to jest ASD

ASD to antyseptyczny środek pobudzający Dorogova.

Lek ASD ma swoją nazwę dzięki naukowcowi, który go opracował - Aleksiejowi Własowiczowi Dorogowowi. Jego pełna nazwa: antyseptyczny środek pobudzający Dorogowa.

ASD został opracowany przez A.V. Dorogov w 1947 roku poprzez silny efekt termiczny na surowce mięsno-kostne i ich sublimację, co przypomina zasadę działania bimberu..

U zwykłych ludzi ASD nazywany jest „GŁĘBOKIM” ze względu na swój specyficzny zapach. Od razu powiem, że zapach ASD przypomina zapach zgniłego mięsa. ALE! Jeśli ktoś chce się pozbyć tej lub innej choroby, uwierz mi, żadne zapachy go nie powstrzymają. Poniżej opiszę metodę, która pomogła mi zastosować ASD mimo powyższego minusu.


Zasada działania ASD

Zgodnie z definicją nadaną jego wynalazkowi przez A.V. Dorogova, substancja ta jest antyseptycznym środkiem pobudzającym. Oznacza to, że nie jest to lek celowany, ale środek stymulujący układ odpornościowy, który jednocześnie ma wyraźny efekt antyseptyczny. Wchodząc do ludzkiego ciała, nie jest odrzucana przez żywą komórkę, ponieważ odpowiada jej strukturze.

-normalizacja poziomów hormonalnych;

-normalizacja obwodowego i ośrodkowego układu nerwowego;

-poprawia procesy metaboliczne w organizmie;

-stymuluje układ odpornościowy;

-przyczynia się do normalizacji funkcjonowania wszystkich układów narządów ludzkich, wpływając na ich pracę na poziomie komórkowym.

Przez cały okres stosowania ASD odnotowano wiele przypadków wyleczenia z chorób nawet u tych pacjentów, którym nasza oficjalna medycyna „położyła kres”. Przy pomocy ASD można było całkowicie pozbyć się nawet takich chorób, jak:

A to wciąż daleko od pełnej listy chorób, w których ASD naprawdę pomaga..

W rzeczywistości ASD pomaga leczyć prawie wszystkie choroby.

I ten fakt ma bardzo proste wyjaśnienie. Wszyscy wiemy, że silny układ odpornościowy zapobiega rozwojowi chorób w organizmie człowieka. Z drugiej strony ASD jest silnym stymulantem i dlatego nazywany jest także „pomocnikiem” odporności..

Właściwości antyseptyczne ASD sprzyjają gojeniu się różnego rodzaju ran, urazów, owrzodzeń, także grzybiczych. Lek działa regenerująco na tkanki. Dlatego ASD to prawie panaceum na wszelkie dolegliwości..

Osobiste doświadczenie

Kiedyś dręczył mnie ciągły kaszel. Miałem zapalenie tchawicy i oskrzeli. Mogłabym kaszleć miesiącami. Aż pewnego pięknego dnia usłyszałem od znajomego o ASD. Postanowiłem spróbować.

Od razu zarezerwuję, że do podania doustnego potrzebna jest druga frakcja ASD.

Tak więc w dniu „X” kupiłem w sklepie „Kot i Pies” małą buteleczkę drugiej frakcji ASD i wróciłem do domu. Powiedziano mi już instrukcje użytkowania. Mianowicie:

-wieczorem zaparzyć do szklanki dwie torebki aromatyzowanej herbaty;

-rano wlej niewielką ilość tej herbaty (na jeden łyk), skąd szybko kapie 5 kropli ASD (bez oddychania), wypij jednym haustem na pusty żołądek i wypij pozostałą herbatę;

-zacznij oddychać później.

Drugiego ranka było już 10 kropli ASD, a trzeciego - 15.

Wierz lub nie, ale kaszel ustąpił po 3 dniach!

Nie jest to zaskakujące, ponieważ ASD leczy gruźlicę..

Leczenie gruźlicy za pomocą ASD

Gruźlica to bardzo poważna i straszna choroba pod każdym względem. Gruźlica jest trudna, trudna do leczenia, a także pociąga za sobą poważne konsekwencje dla ogólnego stanu organizmu człowieka. Leczenie gruźlicy to długi proces.

Wszyscy wiedzą, że rozwój gruźlicy jest utrudniony przez dobrą ludzką odporność, gdy prątek gruźlicy (prątek Kocha) jest po prostu tłumiony, a choroba nie zaczyna się rozwijać.

Metoda przyjmowania leku na gruźlicę została opracowana i opisana przez samego A.V. Dorogova. Odpowiada to następującemu schematowi: 1 raz dziennie, rano, na czczo, wypij 5 kropli leku rozcieńczonych w pół szklanki przegotowanej zimnej wody. Pij przez 5 dni, a następnie zrób trzydniową przerwę. Przez następne 5 dni zwiększ liczbę kropli z 5 do 10 na tę samą pół szklanki wody. Potem znowu 3 dni przerwy. Kolejny pięciodniowy kurs zawiera już 15 kropli na pół szklanki. Po 3 dniach stężenie wzrasta do 20 kropli i utrzymuje się do końca pełnego kursu.

Należy pamiętać, że ASD nie można rozcieńczać wodą mineralną ani gazowaną.!

Archiwa NKWD odtajniły lek, który wyleczył umierającą matkę Berii. Zacznij od 5 kropli...

Jak ASD wyleczyła umierającą matkę Berii, można przeczytać tutaj Więcej >>>

Od autora

Możliwe, że ktoś się pośmieje, ale 15 lat temu użyłam już szamponu Horse Power, żelu dla koni i kremu Burenka, które kupiłam w tym samym sklepie Cat and Dog. A teraz wszystko to jest sprzedawane w naszych aptekach!

Potem, kiedy po raz pierwszy próbowałem leczyć się z ASD, sprzedawcy w sklepie "Kot i Pies" powiedzieli mi, że druga frakcja ASD jest często kupowana od nich przez likwidatorów wypadku w Czarnobylu.

A ludzie kupują trzecią frakcję ASD do leczenia chorób skóry.

Wierz lub nie, ale po zażyciu ASD nie rozumiałem, skąd biorą się moje siły! Trzepotałem jak motyl i nie męczyłem się, ciśnienie krwi wróciło do normy, praca jelit i od dwóch lat nie zachorowałem!

A moja przyjaciółka straciła 9 polipów w żołądku. Lubię to!

A także w moim domu przy następnym wejściu mieszkał Nikołaj Władimirowicz Nikołajewski, który miał szczęście pracować z A.S. Dorogovem:

„Miałem szczęście pracować obok Aleksieja Własowicza. Stworzony przez niego cudowny lek kilkakrotnie mnie leczył, a on sam nieustannie go wykorzystywał w swojej pracy - leczył zwierzęta. I oczywiście ludzie. Chcę powiedzieć czytelnikom biuletynu to, co widziałem i wiem ”.

Oraz materiały z gazety „Vestnik„ Zdrowy styl życia ”” o ASD. Więcej >>>,

I dalej. Zakażenie koronawirusem COVID-19 umiera z powodu środka antyseptycznego i mydła? DIES! W przeciwnym razie, dlaczego teraz ciągle myjemy ręce mydłem i używamy środka antyseptycznego? A ASD to środek antyseptyczny. Nie rozumiem, dlaczego ASD jest nadal weterynarzem. leku i dlaczego nie prowadzi się dalszych badań w celu uzyskania na jego podstawie leków dla ludzi.

Czekam na kontakt z Państwem. Z góry dziękuję za pełne szacunku i poprawne podejście do przeciwników.

Życzymy szczęścia, zdrowia, miłości i pomyślności. Dbaj o siebie i swoich bliskich.

ASD frakcja 2 w przeglądach leczenia raka

Otwieram osobny temat na wymianę doświadczeń w stosowaniu ASD 2
proszę pisać ściśle na temat stosowania tego leku.

ASD-2 to lek stworzony przez rosyjskiego naukowca, kandydata nauk weterynaryjnych Aleksieja Własowicza Dorogowa (1909-1957) w laboratorium Instytutu WIDZENIA
w 1948 roku. Po 30 latach musiałem też pracować w tym instytucie i spotkać ludzi, którzy osobiście znali Dorogova i opowiadali o jego losach i historii leku, a także o tym, że Dorogov wyleczył wielu ludzi, którzy zwrócili się do niego w tamtych latach
Zainteresowanie tym lekiem nie słabnie od 60 lat..

Ze względu na niezwykle szeroki wachlarz właściwości leczniczych preparaty „ASD-2f” i „ASD-3f” są najcenniejszymi środkami wspomagającymi i leczącymi wszelkie żywe organizmy. Mogą być stosowane w chorobach onkologicznych i przedrakowych, toczniu i innych schorzeniach autoimmunologicznych, chorobach i zaburzeniach ginekologicznych, gruźlicy, zapaleniu płuc, astmie oskrzelowej, brucelozie, wrzodach żołądka i dwunastnicy oraz innych chorobach przewodu pokarmowego, chorobach wątroby i pęcherzyka żółciowego zapalenie otrzewnej, choroby zapalne, w okresie przed- i pooperacyjnym, niepłodność i osłabienie seksualne, choroby endokrynologiczne, łuszczyca, owrzodzenia troficzne, dna moczanowa, reumatyzm, choroby układu krążenia, otyłość, zaburzenia układu nerwowego, choroby i urazowe zmiany skórne, przetoki i nie gojenie się ran, chorób oczu, uszu, gardła, zębów i dziąseł.

Menu użytkownika lekarza weterynarii
Zobacz profil
Znajdź więcej postów autorstwa weterynarza
15-11-2012, 20:20# 2
Menu użytkownika Hermesa (lekarz weterynarii)
Zobacz profil
Znajdź więcej postów autorstwa Hermesa (weterynarza)
16-11-2012, 06:19# 3
Menu użytkownika VAL
Zobacz profil
Wyślij prywatną wiadomość do VAL
Znajdź więcej postów autorstwa ВАЛ

WAŁ,
Jesteś uzależniony od zasad i kwasów, jeśli wszystko jest dla ciebie jasne, pij rozcieńczoną sodę kaustyczną i kwas solny. Dlaczego więc wspominasz o alkaloidach.
sam wziąłeś asd ?


Olga Alekseevna Dorogova (córka Dorogova), poleca moskiewski ASD („Areal Medical” razem z „NVC Agrovetzashchita”) i pisze, że:
Źródło: http://www.vetmag.ru/233/


Niestety niewielki spadek zainteresowania lekiem w ostatnich latach wynika z tego, że jego jakość czasami pozostawiała wiele do życzenia! Wynika to z naruszenia technologii produkcji ASD, stosowania surowców niskiej jakości. Dlatego konieczne stało się opracowanie nowych warunków technicznych, uwzględniających współczesne wymagania nauki i praktyki. Konieczna była ściślejsza kontrola jakości leku i surowców do jego produkcji.
. Firma Areal Medical uruchomiła produkcję przemysłową leku na nowoczesnym sprzęcie wykonanym według specjalnego projektu. Do produkcji wykorzystywane są wyłącznie wysokiej jakości surowce pochodzenia zwierzęcego, dzięki czemu preparat zawiera wyższy procent składników aktywnych. Wysoki stopień oczyszczenia gwarantuje brak substancji toksycznych balastu oraz poprawę właściwości organoleptycznych.

Jak już powiedziałem, Armavir Biofactory do niedawna był jedynym producentem leku na ASD. Jednak z roku na rok jakość wytwarzanego leku systematycznie spada. Było wiele skarg na jakość leku. Najprawdopodobniej jest to spowodowane naruszeniem technologii produkcji i wykorzystaniem tanich surowców o niskiej jakości. Specyfikacje i metody kontroli jakości są nieaktualne. Ponadto zdecydowanie nie zgodziłem się z faktem, że Armavir Biofactory do produkcji leku na ASD wykorzystuje białko pochodzenia roślinnego ze zbóż i fasoli. To nie jest ASD, ale mieszanina ASD i płynu mitroshin, uzyskana przez obróbkę cieplną mączki mięsno-kostnej i ziarna. W związku z tym konieczne stało się stworzenie preparatu na ASD, który spełniałby wymagania, jakie postawił mu kiedyś autor, mój ojciec..

16-11-2012, 07:28# 4
Menu użytkownika Hermesa (lekarz weterynarii)
Zobacz profil
Znajdź więcej postów autorstwa Hermesa (weterynarza)
Następujący użytkownik powiedział Hermesowi (lekarzowi weterynarii) dzięki za ten pomocny post:

Badanie preparatów ASD-2 wytwarzanych przez różne biofabryki

Przedstawiamy Państwa ocenie wyniki naszego eksperymentu z testowaniem ASD-2, wyprodukowanego w różnych fabrykach. Chcemy Cię z góry ostrzec, że efekty są imponujące i skłonić do zastanowienia się nad kolejnym ?? DLACZEGO??

Jak już ustaliliśmy, naszym celem nie jest reklama ani antyreklama. Naszym celem jest zrozumienie? DLACZEGO? tak to się dzieje i gdzie jest prawdziwe przygotowanie ASD-2. Musimy wiedzieć, jakim lekiem leczyć zwierzęta i ludzi, jeśli jest produkowany w różnych fabrykach, a producenci wzajemnie się krytykują. Słowo „krytykować” jest w tym przypadku najłagodniejsze. A więc zacznijmy!

Cały przebieg eksperymentu został szczegółowo przedstawiony na zdjęciach. Zobacz, pomyśl i uzasadnij z nami.

Ze względu na czystość eksperymentu kupiliśmy trzy świeże fiolki ASD-2 z Moskwy, Armawiru i Kijowa. Sterylnymi jednorazowymi strzykawkami pobraliśmy preparaty z każdej fiolki osobną strzykawką i napełniliśmy nimi trzy sterylne probówki (patrz ZDJĘCIA 1.1 i 1.2).

Celowo zmieniliśmy położenie butelek, aby nikt nie zgadł w jakiej kolejności iz której butelki bierzemy lek (FOTO 1.3). Następnie po ponumerowaniu strzykawek (FOTO 1.5) napełniliśmy odpowiednio ponumerowane probówki (FOTO 1.4).

Zwróć uwagę na trzy lampy z różnymi ASD. Preparat powinien być dokładnie taki sam, ale już widać, że wszystkie trzy preparaty różnią się kolorem (FOTO 1.7). W probówce nr 1 substancja ma ciemny kolor, aw probówce nr 2 jest prawie przezroczysta. Najpiękniejszy z „lakierowanej przezroczystości” znajduje się w probówce nr 3 (FOTO 1.8). My, oczywiście, nie możemy przekazać Ci zapachu każdego leku, ale uwierz nam, a pod tym względem są one zupełnie inne. Wyróżnia się szczególnie zapachem ASD w probówce nr 2.

Od dawna szukaliśmy substancji, która mogłaby reagować na skład ASD w zależności od producenta, a to oznacza na jego jakość. Z wielkim trudem nam się udało. Nie tylko znaleźliśmy taką substancję, ale także wyselekcjonowaliśmy jej analogi, dzięki czemu udało nam się uzyskać trzy roztwory testowe: CA-18 nr 1, CA-18 nr 2, CA-18 nr 3, których czułość rośnie wraz z ich liczbą. Najsłabsza czułość jest dla CA-18 nr 1, a najwyższa dla CA-18 nr 3.

Dla Twojej informacji substancje zawarte w roztworach testowych są szeroko stosowane w praktyce medycznej zewnętrznie, wewnętrznie, domięśniowo, a nawet...... dożylnie. Leki, jak już zrozumiałeś, są absolutnie nietoksyczne i powinny być mieszane z ASD w idealnej postaci, ponieważ są hydrofilowe i zawierają dużą ilość wody. Nie mogliśmy sobie nawet wyobrazić, że po długich poszukiwaniach testowych rozwiązań wymyślilibyśmy substancje, z którymi nieustannie spotykamy się w pracy medycznej.

Wróćmy teraz do naszego eksperymentu..

Trzy probówki z ASD są gotowe do eksperymentu. W pierwszym etapie pracujemy z roztworem testowym CA-18 # 1 o najsłabszej czułości. Naprzemiennie za pomocą strzykawki wprowadzamy ją do każdej rurki.

Po wprowadzeniu roztworu testowego do probówki nr 1 (FOTO 1.9) kolor ASD nie zmienił się. Nie zaobserwowano żadnej reakcji.

Wraz z wprowadzeniem roztworu testowego nr 1 do probówki nr 2, natychmiast zaczęły się istotne zmiany (ZDJĘCIA 1.10 i 1.13). Z wyglądu ASD stało się mętne, jak mocno rozcieńczone mleko. Jego zapach zmienił się dramatycznie.

Po wprowadzeniu roztworu testowego nr 1 do probówki nr 3 nie zaobserwowano żadnych zmian (FOTO 1.11). Tak różne reakcje zachodzące w trzech probówkach powinny sugerować różnicę w składzie ASD w probówce nr 2 w porównaniu z ASD w probówkach nr 1 i nr 3 (FOTO 1.12).

Kontynuujemy eksperyment dalej.

Do testów bierzemy roztwór CA-18 nr 2 o średniej czułości. Do nowych numerowanych lamp wprowadzamy trzy ASD-2 różnych producentów (FOTO 1.14).

Do probówki nr 1 wprowadzamy roztwór testowy nr 2. Jednocześnie występuje silne zmętnienie znajdującego się tam leku ASD (FOTO 1.15).

Wprowadzenie roztworu testowego nr 2 do probówki z ASD nr 2. Występuje bardzo silne zmętnienie, aż do całkowicie białego, mlecznego koloru (FOTO 1.16).

Utrzymywanie roztworu testowego CA-18 nr 2 w probówce nr 3. Występuje lekkie zmętnienie, roztwór jest brązowy (FOTO 1.17).

FOTO 1.18 przedstawia probówki kontrolne, do których nie wstrzyknięto roztworów testowych, do porównania z badanymi lekami.

Następnie przechodzimy do najciekawszej fazy eksperymentów - badania z najbardziej wrażliwą substancją - CA-18 nr 3.

W kolejnych trzech sterylnych probówkach rekrutowane są ASD od różnych producentów (FOTO 1.19).

Wprowadzenie silnego roztworu testowego nr 3 do probówki nr 1. Obserwuje się silną reakcję z utworzeniem brązowej substancji (FOTO 1.20).

Wprowadzenie roztworu testowego nr 3 do probówki nr 2. Obserwuje się bardzo silną reakcję z utworzeniem absolutnie białej, kremowej masy (FOTO 1.21).

Utrzymywanie roztworu testowego nr 3 w probówce z ASD nr 3. Następuje gwałtowna reakcja z utworzeniem brązowej serowej substancji (FOTO 1.22).

Dla porównania proponujemy spojrzeć na FOTO 1.23, które przedstawia probówki z reakcją na roztwór testowy oraz probówki kontrolne z ASD różnych producentów.

Interesujące jest obserwowanie kontynuacji reakcji w probówkach z roztworem testowym nr 3 po dwóch godzinach (FOTO 1.24). Wyraźny podział zawartości na frakcje występuje tylko w probówce nr 1.

Jednak po 12 godzinach wszystkie trzy probówki są podzielone na frakcje (FOTO 1.25). Obserwujemy, jak zsiadła masa gromadzi się na zawartości probówek. Podobno nagromadziły się tam substancje hydrofobowe zawierające zanieczyszczenia olejowe..

Zawartość rurek w ciągu dnia (FOTO 1.26). Wyraźniej zachodzi frakcjonowanie i flotacja substancji hydrofobowych.

Po dwóch dniach na zdjęciu kontynuacja procesu frakcjonowania (FOTO 1.27).

Trzeciego dnia proces został ostatecznie zakończony (FOTO 1.28). We wszystkich trzech probówkach odnotowano obecność masy serowej o różnych kolorach.

Probówka nr 1 jest interesująca. Tam zsiadła zawartość, stopniowo gęstniejąc, zaczęła opadać na dno, podczas gdy w probówkach nr 2 i nr 3 nagromadzenie luźnej masy występuje tylko na powierzchni.

Przeprowadziliśmy kilka aktywnych wstrząsów każdej probówki, ale masa twarogowa nie rozpuściła się, ale stopniowo gromadząc się, unosiła się ponad roztwór. W odróżnieniu od pozostałych probówka nr 2 wyróżnia się bardzo wyrazistym białym kolorem masy twarogowej.

Kilka dni później zaobserwowaliśmy ciekawe zjawisko w probówkach z badanymi preparatami. W probówce nr 1 poprzednio wypływająca na powierzchnię substancja twarogowa opadła na dno (patrz zdjęcia 1.29 i 1.30). Ale w probówkach 2 i 3 hydrofobowe nagromadzenia wciąż unosiły się na powierzchni. Obserwując próbki, dla których badany roztwór nr 2 był używany jako substancja „wywołująca”, we wszystkich trzech probówkach zaobserwowaliśmy tworzenie się plamki oleju o grubości około 2 mm, co świadczy o słabym czyszczeniu preparatów przez producentów (fot. 1.31). Na obecność substancji hydrofobowych w preparatach ASD-2 różnych producentów wskazuje również występowanie kropli tłuszczu w próbkach po interakcji z badanym roztworem (fot. 1.40).

Dlaczego ten eksperyment był dla nas interesujący.

Przede wszystkim zadbaliśmy o to, aby skład wszystkich badanych preparatów ASD nieco się od siebie różnił, zwłaszcza tego, który był w probówce nr 2. Doszliśmy również do wniosku, że wszystkie preparaty ASD-2 zawierają dość dużą ilość substancji hydrofobowych, a to najprawdopodobniej świadczy o niezbyt dobrym oczyszczeniu.

Będziemy kontynuować nasze eksperymenty chemiczne i mamy nadzieję, że będziecie mieli również domysły, rady, rozwiązania, które pozwolą nam kontynuować nasze badania w poszukiwaniu najlepszego ASD-2 do leczenia zwierząt i ludzi..


16-11-2012, 07:43#pięć